AIOU CODE 254 LIVE STOCK PRODUCTION

0
315
AIOU CODE 189 BANKING LAW AND PRACTICE
AIOU CODE 189 BANKING LAW AND PRACTICE

AIOU CODE 254 LIVE STOCK PRODUCTION

AIOU CODE 254 LIVE STOCK PRODUCTION. If you are looking for educational content, the website Skilling Foundation has everything available. Previous five-year papers guess papers, notes, and past papers are a great source of importance as these papers can facilitate students’ preparation for their final exams. To help the students, Skilling Foundation has realized the importance of students’ time and has introduced a separate section of the last five years’ papers, gas papers, notices, and past papers where all universities and any education board are. Students of all levels are going. To get a wide assortment of the last five years’ papers, notes, assessment papers, and past papers. Based on these papers, gives students an opportunity to easily access content without wasting time on other online sites to download content like YouTube and other mobile applications. After using these last five years’ papers, notes, assessment papers, and past papers. Candidates can prepare themselves for their exams in a very comprehensive way.

Important Links
Title Direct External
AIOU Assignment Question Papers Download PDF PDF
Download Free AIOU Solved Assignment 1 PDF PDF
Download Free AIOU Solved Assignment 2 PDF PDF
Buy Online AIOU Solved Notes In English & Urdu BUY BUY
Download Free AIOU Last Five Years Past Papers PDF PDF
Download The Free AIOU Textbook Urdu English PDF PDF
Buy Online AIOU Key Book BUY BUY
Buy Online AIOU Guess Papers BUY BUY

 

Allama Iqbal Open University AIOU is the largest government-affiliated distance education institution in Islamabad which is responsible for providing high-quality education as well as research studies in various academic fields. The university admits many deserving candidates in a wide range of fields and scholars from many fields are currently enrolled in various programs within the university such as undergraduate, graduate, postgraduate, and doctoral levels. All students of Allama Iqbal Open University Matric, Intermediate, Bachelor, Master, or Ph.D. The level can get all previous five-year papers, notices, gas papers, and previous papers of all subjects and almost all previous years on this website.

Students of all levels can browse these obtained Allama Iqbal University Last Five Year Papers, Notes, Gas Papers, and Past Papers online and download these Last Five Year Papers, Notes, Gas Papers, and Past Papers. Can also share. Skilling Foundation also provides you with textbooks, key books, and solved assignments to help students spend their minimum time in one place.

Read Carefully: We Never Upload Content Material against Law, Religion, Or Individual. Because we purchase content from different writers. So If you find any content against the law or the religion of the individual immediately Report us on the given numbers we will remove it as soon as possible content from our websites and data bank. We never ask any student to buy and upload readymade assignments we just provide the solutions for the assignments. It’s all up to the students.

Important Questions For Exams

سوالات سوال نمبر
نر جانوروں کے اعضاء تولید تفصیل سے بیان کریں۔ 1
گائیوں کے خواص تفصیل سے بیان کریں۔ 2
بچھڑوں کی رہائشی اور غذائی ضروریات کے لیے کن باتوں کا خیال رکھا جاتا ہے؟ 3
دود میل، بھیڑ بکریوں کی خوراک کی ضروریات کے متعلق تفصیل سے لکھیں ۔ 4
مندرجہ ذیل پر نوٹ لکھیں۔

 چربی

مغز

5
جانوروں کی کھالیں اور ان کی مصنوعات کے بارے میں وضاحت سے لکھیں۔ 6
مادہ جانور کے اعضا تولید کے متعلق تفصیل سے بیان کریں۔ 7
مچھلی کے گوشت اور دوسرے گوشت میں فرق بیان کریں۔ 8
مصنوعی نسل کشی کی تعریف اور فوائد بیان کریں۔ 9
گوشت کو محفوظ کرنے کے مختلف طریقے بیان کریں اور ان پر تفصیل سے روشنی ڈالیں۔ 10
حمل اور پیدائش کے عمل کے مختلف مراحل بیان کریں۔ 11
جانوروں میں جنسی پہچان کے متعلق آپ کیا جانتے ہیں۔ 12
بھیڑ بکریوں ان کی گوشت کی برآمدات پر تفصیل سے روشنی ڈالیں۔ 13
بکریوں کی دود میل نسلوں کی خصوصیات لکھیں۔ 14
دودھ کی مارکیٹنگ کی بہتری کے لیے آپ کیا جانتے ہیں ۔ تجاویز دیں 15
گوشت کو کس طریقوں سے محفوظ کیا جاتا ہے کسی ایک پر تفصیل سے لکھیں۔ 16
دھی کس طرح سے بنایا جاتا ہے اور اس کے مدت استعمال اور مختلف ذائقے بیان کریں۔ 17
گوشت اور اس کی مصنوعات کے متعلق آپ کیا جانتے ہیں تفصیل سے لکھیں ۔ 18
گوشت کی بڑھتی ہوئی ضروریات کو مد نظر رکھتے ہوئے حکومتی اقدامات متعلق لکھیں۔ 19
جانوروں کی اوجھڑی اور آنتوں کے استعمال میں اضافہ ہو رہا ہے وجوہات بیان کریں۔ 20